Tipy a triky

10 tipov ako získať nových zákazníkov

  1. Networking:vytvorte si silné siete s kolegami, partnermi a potenciálnymi zákazníkmi.
  2. Online prítomnosť:vytvorte si silnú online prítomnosť prostredníctvom webovej stránky, a online reklamy.
  3. Referral marketing:Využívajte referral marketing, aby ste získali nových zákazníkov prostredníctvom odporúčaní od súčasných zákazníkov.
  4. Inbound marketing:Používajte inbound marketing, aby ste privádzali potenciálnych zákazníkov na svoju webovú stránku.
  5. Content marketing:používajte content marketing na poskytovanie relevantných a užitočných informácií pre potenciálnych zákazníkov.
  6. Email marketing:používajte email marketing na komunikáciu s potenciálnymi zákazníkmi a na poskytovanie im relevantných informácií.
  7. Bezplatné skúšobné verzie:poskytnite bezplatné skúšobné verzie svojich produktov alebo služieb, aby ste umožnili potenciálnym zákazníkom vyskúšať si vaše služby predtým, ako sa rozhodnú pre kúpu.
  8. Zľavy a akcie:poskytnite zľavy a akcie pre nových zákazníkov, aby ste ich motivovali k nákupu
  9. Vytvorte silnú značku:vytvorte silnú značku, ktorá bude prezentovať vaše produkty alebo služby a bude ich odlišovať od konkurencie.
  10. Využívajte sociálne siete:využívajte sociálne siete ako marketingový nástroj na získavanie nových zákazníkov. Používajte sociálne siete na propagáciu vašich produktov a služieb, získavanie spätné väzby od zákazníkov a budovanie komunity okolo vašej značky.

Bonus: Poskytnite vynikajúcu podporu zákazníkom

Poskytnite vynikajúcu podporu zákazníkom počas celej doby trvania zákazky, aby ste zabezpečili ich dlhodobú spokojnosť a odporúčanie vašich služieb ďalším potenciálnym zákazníkom. Je to beh na dlhé trate, ktorý však zákazníci ocenia najviac

Ak už máte základy pokryté a chcete generovanie nových zákazníkov ešte zefektívniť vyskúšajte automatické cenové ponuky, šablóny a kalkulátor cien Bondly. Viac info www.bondly.sk

Späť na články